Sortides culturals

31 de març i 1 d’abril de 2023

SORTIDA CULTURAL a L’AUDITORI DE BARCELONA
SINFONIA N.5 BEETHOVEN
Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) Juan Manuel Gómez, trompa Ludovic Morlot, direcció.
REPERTORI:F. J. Haydn: Simfonia n. 60 en Do, Hob. I/60 “Il Distratto” (c. 1775)
Hans Abrahamsen: Concert per a trompa (2019) – Estrena nacional
Bohuslav Martinů: Memorial to Lidice (1943)
L. V. Beethoven: Simfonia n. 5 en do m, op. 67 (1804-08)

auditori

23 de febrer de 2023

SORTIDA CULTURAL a L’ESPAI IDEAL de BARCELONA
DALÍ CIBERNÈTIC
El viatge immersiu per la ment de Salvador Dalí ens permet descobrir com la genialitat de la seva obra és el resultat d’un pensament obert, ambiciós, provocador i també científic.
DALI CIBERNÈTIC és un recorregut emocionant per les seves obres més reconegudes des d’una perspectiva completament nova. L’univers poètic i oníric dalinià es troba amb projeccions de gran format, instal•lacions interactives, hologrames, realitat virtual i intel•ligència artificial.

dali 2

dali

16 de desembre de 2022

DINAR DE NADAL

El 16 de desembre, un grup de més 100 alumnes de l’Aula ens vam ajuntar per fer un dinar de nadal. El lloc escollit va ser el buffet lliure de l’Hotel Volga que va obrir especialment per a nosaltres. Gràcies per un dinar magnífic!

vol 2

22 de novembre de 2022

VISITA GUIADA A LA CATEDRAL DE GIRONA I A LA BASÍLICA DE SANT FELIU

A l’indret més genuí de la Força Vella s’hi troba la Catedral. Aixecada entre els segles XI i XVIII, es configura a partir d’un conjunt de murs i espais d’estils diferents, des del romànic (claustre i torre de Carlemany) fins al barroc de la façana i l’escalinata. El més singular és la gran nau gòtica (s. XV-XVI) que amb 23 m d’amplària és l’espai gòtic voltat més ample del món. La visita cultural inclou la Nau, el Tresor, el Claustre i la Basílica de Sant Feliu.

Girona_Cathedral_2020

stfeliu

24 de febrer de 2020

SORTIDA A L’AUDITORI DE BARCELONA: CARMINA BURANA DE CARL ORFF 

Carmina Burana (1937) de Carl Orff és l’obra simfonicocoral més popular del segle XX. Orff va quedar meravellat per la força expressiva i rítmica d’uns poemes d’origen medieval i va decidir utilitzar-los per a una obra de grans dimensions. Vam gaudir amb els músics de la Banda Municipal de Barcelona, una soprano, un contratenor, un baríton i els cantants de tres corals: Coral Cantiga, Coral Sinera i Coral Sant Jordi.

Carmina Burana

18 de novembre de 2019

SORTIDA A LA COLÒNIA VIDAL DE PUIG-REIG

Visita guiada al Museu de la Colònia Vidal ,una aposta per reviure com eren la vida iel treball en una colònia tèxtil als inicis del segleXX. Una extensa passejada per la colònia Vidal a través d’espais com l’escola, la fàbrica o els habitatges, la realitat d’un moment històric de cabdal importància per la història contemporània del nostre país i la seva industrialització.

Colònia Vidal

6 i 7 de juny de 2019

SORTIDA FINAL DE CURS: REUS MODERNISTA

Hem fet una visita guiada a la Catedral del Vi de Pinell de Brai-Terra Alta, hem passejat pel Parc Samà de Cambrils i hem gaudit d’una ruta guiada pel Reus Modernista.

Reus

13 de maig de 2019

VISITA GUIADA AL LICEU I VISITA LLIURE A SANT PAU DEL CAMP

En aquesta sortida hem visitat la gran Sala, el Saló dels Miralls i l´escenari del Gran Teatre del Liceu. Després hem fet una visita lliure a la petita església romànica de Sant Pau del Camp, una de les més antigues de Barcelona i que és la part que resta d´un antic monestir Benedictí.

22 i 23 de febrer de 2019

CONCERT DE SHÉHÉRAZADE A L´AUDITORI DE BARCELONA

Aquest cop hem pogut gaudir del concert de Shéhérazade de Rimski-Korsakov i Korngold interpretats per l´Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, i el violí de Ray Chen, dirigits per Xian Zhang.

29 i 31 de gener de 2019

CAIXAFORUM : VISITA GUIADA A L´EXPOSICIÓ “VELÁZQUEZ I EL SEGLE D´OR”

Un recorregut per l´obra de Velázquez al costat d´obres d´altres artistes contemporànis del pintor Sevillà com Tiziano, Rubens, Giordano, Ribera, Brueghel el Vell, Van Dyck, De Lorena, Zurbarán o Murillo, per entendre l´intrigat context històric, artístic i social de l´obra.

Divendres 11 de gener de 2019

ESPECTACLE MUSICAL MAREMAR

Sortida al Teatre Poliorama de Barcelona per gaudir del musical Maremar, adaptació d´una obra de Shakespeare amb música de Lluís Llach interpretada per Dagoll Dagom.

images

Dimarts 20 de novembre de 2018

SORTIDA CULTURAL A PÚBOL I MUSEU DALÍ

Sortida de tot el dia a Castell Gala Dalí de Púbol amb dinar a Figueres i després visita guiada al Teatre-Museu Dalí.

downloaddownload

Dijous 31 de maig i divendres 1 de juny de 2018

VALL DE BOÍ I PASSEJADA PEL PARC NACIONAL D’AIGÜESTORTES

Viatge cultural al conjunt romànic de la Vall de Boí declarat Patrimoni Mundial de la Humanitat per la Unesco, combinat amb un recorregut per la natura del Parc Nacional d’Aigüestortes, l’únic Parc Nacional protegit que hi ha a Catalunya.

Divendres 27 d’abril de 2018

SESSIÒ DE CATA D’ ÒPERES I VINS

De la mà de Rosa Maria Carbonell, periodista i divulgadora musical coneixerem les anècdotes i curiositats de les peces operístiques proposades mentre un enòleg ens detallarà la particularitat dels vins escollits, explicant-nos perquè li han semblat apropiats per a cada obra musical.

Dimarts 2 de maig de 2018

SORTIDA CULTURAL: JOSEP MARIA SERT A VIC

Visita guiada pel centre històric de Vic per gaudir de l’obra de Josep Maria Sert (1874-1945), pintor i decorador català de projecció universal, seguint un itinerari en el que entrem a la Catedral, la Capella de la Font de la Pietat i l’Ajuntament.

Dimarts 20 de febrer de 2018

SORTIDA CULTURAL: BARCINO, LA BARCELONA ROMANA

Amb guia oficial i ús de radioguia per escoltar el guia còmodament.
Descobrirm el passat romà de Barcelona i recorrem l’antiga ciutat de Barcino, una petita colònia romana d’uns 1.000 habitants fundada fa més de 2.000 anys.
Visitem les tombes romanes, les restes de l’aqueducte, de la muralla, et temple d’August, i el Museu d’Història de Barcelona, amb les seves avingudes.
Parlem de la vida quotidiana d’aleshores: el menjar, les llars, els rituals, la mort… i també de l’espai físic: el fòrum, les termes, el temple, les muralles…

Diumenge 26 de novembre de 2017

SORTIDA CULTURAL: TEATRE GOYA DE BARCELONA

Incendios”, de Wajdi Mouawad, dirigida per Mario Gas
Intèrprets: Núria Espert, Laia Marull, Ramón Barea, Álex García, Alberto Iglesias, Candela Serrat, Lucia Barrado i Germán Torres. Durada: 3 hores 15 min (amb entreacte) , Idioma: Castellà

Dimarts 20 de juny de 2017

SORTIDA AL TEATRE DE LA BIBLIOTECA DE CATALUNYA

Bodas de sangre, una gran obra que ens parla sobre els grans temes: la vida, la mort i l’amor, a partir de costums, tradicions i simbolisme. Es tracta d’aquelles forces majors i impulsos vitals que empenyen els personatges a la tragèdia.

Amb el text de Federico García Lorca, la direcció d’Oriol Broggi i la creació musical de Joan Garriga.

Divendres 9 i dissabte 10 de juny

VISITA CULTURAL: TARRAGONA MEDIEVAL I TARRAGONA ROMANA

-Visita guiada per la Tarragona romana (apassionant recorregut per l’amfiteatre, pretori, circ, maqueta i muralles)

-Sortida nocturna guiada de nit pel Parc Ecohistòric del Pont del Diable (amb identificació pels sorolls i cants dels animals nocturns) i pel monument Aqueducte de les Ferreres, Patrimoni de la Unesco.

-Visita guiada a la Tarragona medieval, visitant la meravellosa restauració que s’ha fet a la catedral i al claustre.

Dimarts 30 de maig
VISITA GUIADA AL MUSEU EGIPCI DE BARCELONA + TALLER DE JEROGLÍFICS
Com a complement del monogràfic sobre Egipte faraònic que hem fet aquest curs, proposem una visita guiada al Museu Egipci de Barcelona seguida d’un taller d’escriptura jeroglífica.

Dissabte 11 de març

SORTIDA CULTURAL : Concert a l’Auditori de Barcelona

El dissabte 11 de març, més 50 alumnes de l’Aula vam asistir a L’Auditori de Barcelona per escoltar el concert d’Arcadi Volodos i l’OBC interpretant el 3r de Beethoven (sala 1 Pau Casals).  Aquesta sortida va resultar un excelent complement al seminari que aquest curs ens ha impartir el professor Joan Vives sobre Beethoven a l’Aula.

Dimarts 28 de febrer de 2017

SORTIDA CULTURAL: Jaciment arqueològic de Baetulo

El dimarts 28,  més de 80 alumnes de l’Aula vam fer una visita guiada a la ciutat romana de Baetulo (fundada al segle I aC), que es troba en el subsòl del casc antic de Badalona. El jaciment arqueològic de Baetulo va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya l’any 1995.

Si encara no el coneixeu, us el recomanen!

Dijous 12 de desembre de 2016

DINAR DE NADAL 2016

Aquest any, el dinar de Nadal en el que ens hem reunit més de 75 amics i amigues de l’Aula, s’ha fet en el restaurant de la platja NUI BEACH, un espai vora el mar situat a la sorra.

Dijous 24 i divendres 25 de novembre de 2016

SORTIDA CULTURAL : El monestir de Pedralbes. Història i art

Com a complement de la conferència que ens va impartir el 16 de novembre el Dr. Pere Beseran, “Elisenda de Montcada, fundadora i regina de Pedralbes”,  vam realitzar una visita guiada al monestir que ens va oferir l’oportunitat de contemplar l’arquitectura i les obres d’art que formen part del seu ric patrimoni i de comprendre com era la vida en clausura en un monestir medieval.

claustrexiii_3

10 I 11 DE JUNY DE 2016: FINAL DE CURS

Hem acabat el nostre 6è any!
Última sortida cultural d’aquest curs 2015/2016: visita al Parc Astronòmic del Montsec (centre de recerca, formació i divulgació de la ciència, en especial de l’astronomia) i recorregut guiat per la Seu Vella de Lleida (una de les millors produccions artístiques de l’arquitectura catalana del segle XIII).

images2354

25 I 29 D’ABRIL DE 2016

CAIXAFORUM: VISITA GUIADA A L’EXPOSICIÓ “IMPRESSIONISTES I MODERNS”

Aquesta mostra recorre els noms dels principals mestres de la pintura des del romanticisme fins a l’expressionisme abstracte a través de les obres de Manet, Courbet, Sisley, Van Gogh, Degas, Picasso, Modigliani, Kandinski, Pollock i Rothko, entre d’altres, totes procedents de la Phillips Collection, una de les col·leccions més grans dels Estats Units en art modern i avantguardes.

caixaforum_4

7 D’ABRIL DE 2016

JORNADA :“LA SANITAT A DEBAT”

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Salut, vam organitzar una jornada participativa en la que es va fer un col·loqui per debatre sobre la sanitat en el moment actual.

L’acte s’inicià amb la xerrada d’introducció “Parlem de Medicina” a càrrec del Dr. Ramon M. Prat, metge de capçalera. Ens van acompanyar en el debat el Dr. Pere Puig, cirurgià de l’Hospital de Calella, la Dra. Susanna Curós, directora del CAP de Calella, la Sra. Montserrat Rosés, directora de la Residència Fàtima i el Sr. Francesc Viñas, gerent d’Oncolliga-Barcelona.

jornada 7 abril

8 DE FEBRER DE 2016

SORTIDA CULTURAL GRATUÏTA I EXCLUSIVA PELS SOCIS DEL’AULA A LA UPF

Més de 60 alumnes de l’Aula hem visitat avui el campus de comunicació de la Universitat Pompeu Fabra. Primer, en l’auditori, hem assistit a la conferència “Cerebro y desarrollo. ¿Cómo afecta el bilingüismo en las diferentes etapas de la vida?”, impartida per Loreto Nacar, psicòloga i màster en Neurociències. A continuació ens fan fet una visita guiada pel campus.

foto pompeu 

29  I 30 DE GENER DE 2016

SORTIDA A L’AUDITORI DE BARCELONA

Lligada amb la conferència del mes de gener sobre Mahler que ens ha fet el nostre benvolgut professor Joan Vives , més de 100 alumnes de l’Aula hem assistit al concert “LA TERCERA DE MAHLER”, la simfonia més gran de totes les que s’han escrit mai, una catedral musical on Mahler va aplegar tots els efectius sonors imaginables : una orquestra amb més de cent músics, un cor femení, un cor infantil i una veu solista.

12 DE DESEMBRE DE 2015

DINAR DE NADAL 2015

Més de 60 amics i amigues de l’Aula hem celebrat un dinar de Nadal al Restaurant Atrium de Calella.

nadal 2015

17 DE MARÇ DE 2015

SANTA MARIA DEL MAR DE BARCELONA

Un grup de 75 alumnes de l’Aula hem fet una visita guiada a Santa Maria del Mar i els seus entorns, un dels millors exemples del gòtic català que podem trobar a Barcelona.  A més, els que ho han desitjat, han pogut  visitar el terrats i gaudir de les vistes donant una volta de 360º a l’edifici.

thQ1IWNS0W

11 DE JUNY DE 2015

“PICASSO/DALÍ. DALÍ/PICASSO”

Com a complement de les conferències sobre Dalí i Picasso que hem fet aquest curs a l’Aula, hem fet una visita guiada a l’exposició “Picasso/Dalí. Dalí/Picasso” que està en curs aquests dies en el Museu Picasso de Barcelona i que estudia les relacions entre dues figures claus de l’art del segle XX. També hem disposat de temps lliure per a visitar altres sales del Museu Picasso.

catalog-image

27 D’ABRIL DE 2015

VISITA GUIADA AL PARLAMENT       

Hem visitat la seu d’un dels parlaments més antics del món, el Parlament de Catalunya. Un guia especialista ens ha acompanyat pels espais més emblemàtics del Palau,  descobrint-nos la història de l’edifici i explicant-nos les funcions del Parlament i la tasca dels 135 diputats que representen el poble de Catalunya.

images

20 DE FEBRER DE 2015

SORTIDA CULTURAL  AL TEATRE LLIURE DE BARCELONA

EL REI LEAR de William Shakespeare,  direcció Lluís Pascual. 

Intèrprets: Aleix Albareda rei de França / Marcel Borràs Oswald / Jordi Bosch comte de Gloster / Jordi Collet duc d’Albany / Laura Conejero Regan / Núria Espert Lear /Míriam Iscla Goneril / Jordi Llovet duc de Borgonya / Teresa Lozano bufó / Ramon Madaula comte de Kent / Julio Manrique Edgard / Òscar Rabadan duc de Cornwall / Andrea Ros Cordèlia / David Selvas Edmund

el rei lear

16 DE DESEMBRE DE 2014

Ens hem animat aquest any també a organitzar un dinar de Nadal d’alumnes i amics de l’Aula.  Com en anys anteriors el farem A l’Institut Bisbe Sivilla de Calella per ajudar a fer difusió de tot el que fan els estudiants i professors de restauració d’aquesta branca de formació professional i perquè els diners que recullen són sense afany de lucre i es estinen a comprar els productes  que serveixen i així poder continuar estudiant i fent pràctiques.

27 I 28 DE NOVEMBRE DE 2014
Els alumnes de l’Aula fem una visita guiada a les instal·lacions de TV3

10252052_312526182285017_5204464069220734754_n

DIJOUS 12 DE JUNY DE 2014 (tarda):
Visita al Recinte Modernista de Sant Pau amb l’acompanyament d’un guia que ens va introduïr en la història de Sant Pau, els detalls de la seva construcció i en la seva importància artística i patrimonial.

Recinte Modernista de Sant Pau

Alella Vinícola

 Divendres 6 de juny:Com a complement de la conferència del 4 de juny “Història i cultura del vi a Catalunya” a càrrec del professor Josep Puiggròs, hem fet una visita guiada per conèixer com s’elaboren els vins a ALELLA VINICOLA, una bodega modernista i centenària al centre de la Denominació d’Origen Alella. Després del recorregut hem tingut l’oportunitat de fer una classe de tast de vins.  

alella 1   alella 2

Teatre Nacional de Catalunya   

El dijous 15 de maig de 2014 vam anar a veure l’obra “El joc de l’amor i de l’atzar” , Pierre de Marivaux,  direcció: Josep Maria Flotats

Pierre de Marivaux va escriure aquesta obra l’any 1730 seguint algunes del les claus del seu teatre: trama d’embolics amorosos i galants a l’estil de la Commedia dell’Arte –de la que agafa, entre altres coses, el personatges-, exploració dels sentiments humans i  reflexió crítica sobre  les classes benestants a les que ell mateix pertenyia i la moral que dominava la seva època.

Marivaux_2_home[1]

Palau de la Música Catalana

El dimarts 18 de febrer de 2014, un grup de 60 alumnes de l’Aula vam fer un recorregut guiat per un dels edificis modernistes més emblemàtics de Catalunya, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, i vam assistir a  una audició de l’orgue d’un total de 3.772 tubs que presideix la Sala de Concerts.

palau musica

Dinar de nadal 2013

El dijous 12 de desembre, 68 amics i amigues de l’Aula ens vam ajuntar per fer un dinar de germanor i desitjar-nos felices festes. El dinar es va fer a l’Escola de Restauració de l’Institut Bisbe Sivilla de Calella.

Silence Spa Creu Groga ens va regalar dues entrades per gaudir del seu espai hidrolúdic que vam sortejar entre tots els socis davant dels allà presents. Enhorabona als que us va tocar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

___________________________________________

Sortida cultural al Born

El divendres 22 de novembre de 2013 vam fer una visita guiada a l’espai del Born de Barcelona, vam veure el jaciment des de la balconada i l’exposició “Fins a aconseguir-ho! El setge de Barcelona, 1714”

El Born Centre Cultural és un espai singular que relliga tres segles de la nostra historia sota l’estructura d’un mercat emblemàtic de l’arquitectura del ferro del segle XIX.

el_born_cc_barcelona_3_large[1]

Vam veure les restes conservades de la ciutat que fou destruïda durant el setge del 1714 i posteriorment enderrocada per a la construcció de la fortalesa militar de la Ciutadella i vam conèixer com vivien els barcelonins i les barcelonines dels segles XVII i XVIII en l’escenari d’un dels moments més fonamentals de la història de Catalunya.

__________________________________________

Sortida cultural de final de curs 2012-13 al Teatre Lliure

El divendres 14 de juny de 2013, un grup de més de 50 alumnes de l’Aula, vam anar al Teatre Lliure de Barcelona a veure l’obra “Els feréstecs”, de Carlo Goldoni, dirigida per Lluís Pasqual.

ELS FERÈSTECS
Intèrprets:
Laura Aubert Llucieta / Andreu Benito Pepito / Jordi Bosch Arturo / Laura Conejero Victòria / Pol López Quimet / Carles Martínez Ricardo / Xicu Masó Salvador / Rosa Renom Margarita / Boris Ruiz Tomeu / Rosa Vila Marina.
Quatre ‘feréstecs’ conservadors s’oposen a la vitalitat dels joves i de les dones en una de les obres mestres de Goldoni. Estrenada el 1760, Els feréstecs inicia el gran fresc crític i còmic de la vida burgesa de finals del segle XVIII elaborat per l’autor.
_____________________________________________________

Sortida cultural a La Pedrera

La Casa Milà, coneguda popularment com La Pedrera, és un dels edificis més singulars i coneguts de l’època modernista, construït entre 1906 i 1912 per l’arquitecte Antoni Gaudí i declarat Patrimoni Mundial de la UNESCO l’any 1984.

El dissabte 18 de maig de 2013, La Pedrera ens va organitzar  una activitat modernista que ens va permetre conèixer el rol de diferents personatges (burgesos, obrers, artistes o menestrals), de la societat de finals del segle XIX i principis del XX, i com eren les relacions que s’establien entre els diferents grups socials. Es van poder viure alguns moments històrics, com la construcció de l’Eixample, l’Exposició Universal del 1888 o els fets de la Setmana Tràgica, el 1909. Després de lactivitat es va fer una visita guiada de l’edifici.

La Pedrera-1

__________________________________________

Sortida cultural  al CosmoCaixa

El divendres 8 de març de 2013, un grup de 51 persones, vam anar  a visitar el CosmoCaixa de Barcelona. Vam tenir l’oportunitat d’assistir a la sessió del Planetari en 3D, pasejar pel “Bosc inundat”, el “Mur geològic” i la “Sala de la matèria”.

planetari_3d_es[1]

___________________________________________

Sortida a l’òpera

El 23 de desembre de 2012 l’Aula va organitzar una sortida a l’òpera Tosca que es va representar a la Fàbrica Llobet Guri de Calella.  Aquesta activitat va estar programada com a complement de la conferència que es va fer a l’Aula l’últim dia del trimestre: La Tosca de Puccini: Drama, cant i emoció, a càrrec del Dr. Marc Heilbron, professor d’Història de la Música i Història de l’Òpera de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Tosca

___________________________________________

Dinar de Nadal 2012

El passat 13 de desembre, un grup de 81 persones, entre alumnes i amics de l’Aula, vam fer un dinar de germanor per celebrar el Nadal.

El lloc escollit va ser l’aula-restaurant de l’Institut Bisbe Sivilla de Calella, portat íntegrament per alumnes i professors dels estudis de Cuina i Restauració que allà s’imparteixen dins de la branca de Formació Professional.

___________________________________________

Visita guiada al Barri Jueu de Girona

El dissabte 12 de maig de 2012, una seixantena d’alumnes de l’Aula vam assistir a una visita guiada al Call de Girona, un dels barris jueus històrics més ben conservats d’Europa. La sortida era una activitat complementària de la conferència que el Dr. Manel Forcano va impartir a l’Aula “Història dels jueus a Catalunya”.  En el transcurs del recorregut, vam poder gaudir alhora de la gran exposició de flors que es celebra tots els anys en el mes de maig, des de fa més de mig segle, pels carrers i edificis del barri antic de la ciutat durant l’anomenat “Temps de Flors”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

___________________________________________

Concert a l’Auditori

El dissabte 17 de març de 2012, un grup de 72 alumnes de l’Aula vam assistir a l’Auditori per escoltar un concert de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya dirigit per Howard Griffiths en el que va participar la pianista Alba Ventura.

Vam poder gaudir d’obres de Sor, Ravel i Mozart.

alba_ventura

___________________________________________

Recorregut guiat a la 2na. exposició del fons “Humet-Saula”

Més de 50 alumnes de l’Aula han visitat aquest primer trimestre del curs la 2na. Exposició Humet-Saula. Art Català dels segles XIX i XX, ubicada a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell de Calella. Igual que l’any passat,  hem comptat amb l’acompanyament del Dr. Guillem Torné, professor de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona per tal de comentar-nos el segon grup de pintures de la col·lecció que surten a la llum.

La visita es va fer el divendres 16 i el dissabte 17 de desembre de 2011.

prova

___________________________________________

Visita guiada a la basílica de la Sagrada Familia

El diumenge 29 de maig de 2011,  l’Aula va organitzar una visita guiada a la basílica de la Sagrada Família, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2005.
En aquesta nova sortida de l’Aula hi van participar 69 persones.

____________________________________________

Visita comentada al fons de pintura Humet-Saula

Els passats 25 i 27 d’abril vam realitzar dues visites guiades a l’exposició de pintura “Art català dels segles XIX i XX, Col·lecció Humet-Saula”, celebrada a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell de Calella. El Dr. en Belles Arts Guillem Torné, un dels comissaris, ens va acompanyar en el recorregut amb els seus comentaris sobre les obres.
Entre els dos grups, 70 alumnes de l’Aula van participar en aquesta activitat.